ADANA / ÇUKUROVA - Edebali Anaokulu

Nis

Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Edebali Anaokulu, velilerimizin de katılımıyla bir kez daha coşkuyla kutladı.

Kelebek Sınıfı Olarak Orman Haftasını Kutladık

Ayçiçekleri Sınıfı Olarak İlk Çilek Fidelerimizi Ektik

Mrt

Ayçiçekleri Sınıfı  demokrasi bilinci ve oy kullanma etkinliği yaptı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür.

I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Mrt

Değerler Eğitimi Kapsamında Nasreddin Hocayı Tanıyoruz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlamaları

İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okuyan miniklere madalyaları takdim edildi.

Mrt

Hoş Geldin Ramazan Etkinliğimize Okul Müdürümüz Mehmet Küçük'ün de katılımıyla neşeli ve coşkuyla kutlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Barış Mançoyu Tanıyoruz, Anıyoruz

Dilimizin Zenginlikleri Projesi